top of page
Silveren Bear zonsondergang.jpg

retreats

verdiepingsdagen

Procesverdieping

In je proces van persoonlijke ontwikkeling, heling en herstel kan het fijn zijn om je een keer een dag terug te trekken. Even helemaal uit je dagelijkse verantwoordelijkheden en ritme te stappen. En zo de focus volledig op jezelf en jouw proces te mogen leggen.

Hiervoor biedt Hartenrijk Expeditie Leven; eendaagse retreats aan boord van Paviljoentjalk de Silveren Bear.

In de prachtige omgeving van noord Fryslân, gaan we met 2 tot maximaal 4 vrouwen, (afhankelijk van het thema) aan de slag met jouw persoonlijke ont-wikkeling.

Op aanvraag is er ook maatwerk aanbod voor partners.

Op het water genieten we van mooie oefeningen die je uitdagen om vanuit nieuwsgierigheid op ontdekkingstocht te gaan in je binnenwereld en je zo dichter bij jezelf brengen. Vertragen, ont-moeten, ontdekken, inzicht, doorvoelen, ontladen, helen, genieten, het kan allemaal gedurende de dag. Uiteraard wordt er ook een stukje gevaren (onder voorbehoud van het weer).

Bij inschrijving ontvang je een link naar het intakeformulier en een overeenkomst voor de dag. Hierop staan ook de aandachtspunten (en contra-indicaties) voor de trauma release & breathwork sessie.

Dagprogramma

Je wordt ontvangen met thee en wat lekkers en we openen de dag met kennismaking. Jouw persoonlijke intentie is jouw leidraad voor de dag.

Versterkt en gesteund door de andere aanwezigen, zal de dag zich vormen. 

Samen beleven we de oefeningen; soms individueel, soms in interactie met elkaar. Tussendoor is er gelegenheid tot delen en verwerken. Een trauma release & breathworksessie (BRTT® en TRB®) zal onderdeel zijn van het programma. Tussen de middag genieten we van een potluck lunch. Thee, water en sap zijn de hele dag voor handen, net als tussendoortjes.

Er worden dagen met verschillende thema's aangeboden, zoals "Ont-moet jezelf", "Leven met rouw & verlies (doodgerelateerd e/o levengerelateerd)", "Ontlaad je zenuwstelsel" en "Ont-dek je verlangen".

Zie hieronder voor de agenda.

Agenda

28 juni: Ont-moet jezelf

12 juli: Leven met rouw & verlies

17 juli: Ontlaad je zenuwstelsel

Heb je zelf een thema of zou je graag een dag inplannen met partner / een vriendin? Ook dat kan!

Neem dan contact op.

Kosten

De investering voor deze mooie dag bedraagt € 185,- p.p.

De sessie komt vanuit de aanvullende verzekering voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking. Deze kan apart op de factuur vermeld worden. Check je verzekeringspolis wat jouw verzekering vergoed (prestatiecode psychosociale therapie).

Wil je meer informatie of jouw plekje reseerveren? Neem dan contact op!

bottom of page