top of page
IMG_20240526_114111.jpg

retreats

Expeditie Leven
themadagen

&
breathwork

Gun je jezelf een dag voor jezelf en jouw persoonlijke proces? Dan Expeditie Leven wat voor jou! Op een prachtig authentiek schip, een stukje varen (als het weer het toelaat) even los van alles. Om daarna een duik in je binnenwereld te nemen. Te onthaasten, ont-dekken, vertragen, ont-spannen, te releasen, te helen.

Dagprogramma

Je wordt ontvangen met thee en wat lekkers en we openen de dag met kennismaking. Jouw persoonlijke intentie is jouw leidraad voor de dag.

Versterkt en gesteund door de andere aanwezigen, zal de dag zich vormen.

Samen beleven we de oefeningen; soms individueel, soms in interactie met elkaar. Tussendoor is er gelegenheid tot delen en verwerken. Een trauma release & breathworksessie (BRTT® en TRB®) zal onderdeel zijn van het programma. Tussen de middag genieten we van een potluck lunch. Thee, water en sap zijn de hele dag voor handen, net als tussendoortjes.

Er worden dagen met verschillende thema's aangeboden, zoals "Ont-moet jezelf", "Leven met rouw & verlies (doodgerelateerd e/o levengerelateerd)", "Ontlaad je zenuwstelsel" en "Ont-dek je verlangen".

Agenda

28 juni: Ont-moet jezelf

17 juli: Ontlaad je zenuwstelsel

Heb je zelf een thema of zou je graag een dag inplannen met partner / een vriendin?

Ook dat kan! Neem dan contact op.

Kosten

De investering voor de Expeditie Leven themadagen bedraagt € 185,- p.p.

Wil je meer informatie of jouw plekje reserveren? Neem dan contact op!

 

Sessies bij Hartenrijk komen vanuit de aanvullende verzekering voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking. Deze kan apart op de factuur vermeld worden. Check je verzekeringspolis wat jouw verzekering vergoed (prestatiecode psychosociale therapie).

bottom of page