top of page

Wandeltherapie

Neem de regie over je leven weer in eigen hand en ga op "Expeditie Leven"!

Doorbreek, erken, ontdek, verwerk en Leef!


Wandeltherapie

Bij Hartenrijk kom je in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Therapie kan ook in de vorm van een wandeling gedaan worden. Daarnaast kun je bij Hartenrijk ook hiken. Het jaar rond; m.u.v. extreem weer. Er zijn zowel kortere (thema) wandelingen en weekenden.

Een hikingweekend werkt helend. Om jezelf opnieuw te her-ontdekken na een moeilijk periode, ziekte of burn-out. Het geeft je inzichten en de kracht die je nodig hebt om jouw volgende stap te kunnen zetten.

Hike weekend

In een lang weekend -vrijdagmiddag weg, maandagochtend terug- gaan we op pad naar het Rothaargebirge in Duitsland, om daar 2 dagen te lopen in de bergen.

Individueel of met 2 of maximaal 3 personen (bekenden, stellen of 3 individueel).

"Expeditie Leven" Hiking is een time-out, een retraite, een weekend onder deskundige begeleiding vol bezinning, helen, verwerken, herontdekken. Voelen, beleven, klimmen en dalen.

Je neemt je eigen thema('s) mee waar je aan wilt werken. Onderweg heb je gesprekken, doen we oefeningen, genieten we.

En voor wie denkt "Dat kan ik niet": het programma wordt zo aangepast dat iedereen met een basisconditie en goede bergschoenen mee kan; jij dus ook! Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef, echt!


Na het weekend weet je waar je staat, weet je wat je nodig hebt èn weet je wat je tot je beschikking hebt om jouw uitdagingen het hoofd te kunnen bieden en jouw leven weer zelf vorm te kunnen gaan geven incl. de bagage die je met je meedraagt. Vanuit jouw eigen kracht kun je vervolgens verder. 

Met nieuw vertrouwen, met nieuwe doelen.

Voor vervoer wordt verzorgd, net als voor de overnachtingen en (eenvoudige) maaltijden. Je krijgt een complete paklijst, dus ook daar heb je geen omkijken naar. De kosten van dit mooie weekend zijn: € 382,50 en kunnen eventueel in delen voldaan worden.

Er is gedeeltelijke vergoeding mogelijk (voor de sessies) vanuit de aanvullende verzekering. Vraag hiervoor meer info!


Een datum afstemmen? De weekenden en wandeltherapie sessies zijn op afspraak te boeken, alleen of met een groepje.

Meer info? Bel, mail of vul het contactformulier in!

bottom of page