Praktijk voor verlieskunde
therapie bij trauma, rouw & verlies

Hartenrijk

psychosociale therapie
 
paardencoaching & wandeltherapie

Wandeltherapie

Bij Hartenrijk kom je in beweging. Letterlijk en figuurlijk.
Je verwacht het misschien niet direct, maar bij Hartenrijk kun je ook hiken. Het jaar rond; m.u.v. extreem weer. Er zijn zowel
 kortere (thema) wandelingen en weekenden.

Vanwege de Coronamaatregelen is op dit moment alleen 1 op 1 mogelijk of met een stel. Er kan weer geboekt worden zodra Duitsland de beperkingen ten aanzien van Nederland weer opheft. 

In een lang weekend -vrijdagmiddag weg, maandagochtend terug- gaan we op pad naar het Rothaargebirge in Duitsland, om daar 2 dagen te lopen in de bergen.   

Individueel of met 2 of maximaal 3 personen (bekenden, stellen of 3 individueel). 

"Expeditie Leven" Hiking is een time-out, een retraite, een weekend onder deskundige begeleiding vol bezinning, helen, verwerken, herontdekken. Voelen, beleven, klimmen en dalen. 

Je neemt je eigen thema('s) mee waar je aan wilt werken. Onderweg heb je gesprekken, doen we oefeningen, genieten we. 

En voor wie denkt "Dat kan ik niet": het programma wordt zo aangepast dat iedereen met een basisconditie en goede bergschoenen mee kan; jij dus ook! Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef, echt!

Na het weekend weet je waar je staat, weet je wat je nodig hebt èn weet je wat je tot je beschikking hebt om jouw uitdagingen het hoofd te kunnen bieden en jouw leven weer zelf vorm te kunnen gaan geven incl. de bagage die je met je meedraagt. Vanuit jouw eigen kracht kun je vervolgens verder.  Met nieuw vertrouwen, met nieuwe doelen.

Voor vervoer wordt verzorgd, net als voor de overnachtingen en (eenvoudige) maaltijden. Je krijgt een complete paklijst, dus ook daar heb je geen omkijken naar. De kosten van dit mooie weekend zijn: € 382,50,- incl btw en kunnen eventueel in delen voldaan worden.
Er is vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Check hiervoor je eigen verzekeringspolis of
de website van de NVPA

Klik op de  agenda voor geplande data.. 

Past een datum je niet? De weekenden en  wandeltherapie sessies zijn ook op afspraak te boeken, alleen of met een groepje

Meer info? Bel, mail of vul het contactformulier in!

UA-30913147-1