top of page

"Expeditie Leven" 

RE-INTERGRATIE

Re-integratie

"Expeditie Leven" re-integratie is een uniek traject, gericht op duurzaam herstel, waarin dagstructurerende werkzaamheden gecombineerd worden met training en individuele begeleiding.

Het biedt intensieve begeleiding bij je depressie, angst, trauma of verlies, wanneer je in een burn-out zit en dit je dagelijks functioneren (privé of zakelijk) ernstig belemmert of wanneer je in de ziekte wet zit.

"Expeditie Leven" kan ingezet worden als hersteltraject maar ook als re-integratie traject.

Door de focus vanuit het bestaande patroon te verleggen naar eenvoudige werkzaamheden, o.a. gericht op lichaamsbeleving en in later stadium op samenwerking en creativiteit, wordt de spiraal waar je in zit doorbroken.

Afhankelijk van de vraag die je hebt en het doel dat je graag wilt bereiken, wordt een plan opgesteld, bijvoorbeeld voor 6 of 12 weken.


Het aantal dagdelen of dagen dat je meedoet, wordt ook hierop afgestemd, desgewenst op te bouwen tot maximaal 3 dagen per week of bij ernstige psychische klachten, op te bouwen in een langere periode.

De combinatie van deze dagstructurende werkzaamheden met krachtgericht werken aan de problemen die je ervaart, tijdens zowel individuele - als trainingssessies, maken dit traject onderscheidend en effectief. Ook wanneer een eerder traject niet (geheel) het gewenste resultaat had.

De methoden die gebruikt worden tijdens deze sessies, vind je hier en onder deze kop.

Wanneer je het complete traject doorlopen hebt, zijn je klachten hanteerbaar, ervaar je deze niet meer als verlammend én kun je weloverwogen keuzes maken om jouw toekomst (opnieuw) vorm te gaan geven.


Wil je (of je werkgever) meer informatie? Neem gerust contact op en vraag de digitale presentatie aan!

bottom of page