top of page

"Expeditie Leven" 

 Hiking

Neem de regie over je leven weer in eigen hand en ga op expeditie! Doorbreek, erken, ontdek, verwerk en Leef!


Vind ons ook op Facebook! 

"Expeditie Leven" Hiking

Bij Hartenrijk kom je in beweging. Letterlijk en figuurlijk.

Je verwacht het misschien niet direct, maar bij Hartenrijk kun je ook hiken. Het jaar rond; m.u.v. extreem weer. Er zijn kortere (thema) wandelingen en weekenden.

In een lang weekend -vrijdagavond weg, maandagochtend terug- gaan we op pad naar het Rothaargebirge in Duitsland, om daar 2 dagen te lopen in de bergen.

Individueel of met 2 of maximaal 3 personen (bekenden, stellen of 3 individueel).

Een time-out, een retraite, een weekend onder deskundige begeleiding vol bezinning, helen, verwerken, herontdekken. Voelen, beleven, klimmen en dalen.

Je neemt je eigen thema('s) mee waar je aan wilt werken. Onderweg heb je gesprekken, doen we oefeningen, genieten we.

En voor wie denkt "Dat kan ik niet": het programma wordt zo aangepast dat iedereen met een basisconditie en goede bergschoenen mee kan; jij dus ook! Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef, echt!

Na het weekend weet je waar je staat, weet je wat je nodig hebt èn weet je wat je tot je beschikking hebt om jouw uitdagingen het hoofd te kunnen bieden en jouw leven weer zelf vorm te kunnen gaan geven incl. de bagage die je met je meedraagt. Vanuit jouw eigen kracht kun je vervolgens verder. Met nieuw vertrouwen, met nieuwe doelen.

Voor vervoer wordt verzorgd, net als voor de overnachtingen en (eenvoudige) maaltijden. Je krijgt een complete paklijst, dus ook daar heb je geen omkijken naar. De kosten van dit mooie weekend zijn schappelijk: € 353,- incl btw en kunnen eventueel in delen voldaan worden.

Klik op de agenda voor geplande data.

Past een datum je niet? De weekenden en wandeltherapie sessies zijn ook op afspraak te boeken, alleen of met een groepje.

Meer info? Bel, mail of vul het contactformulier in!

bottom of page