Praktijk voor therapie, coaching & training
                                                    Ont-wikkelen in verbinding met je  

Pedagogie & Persoonlijke ontwikkeling & Talent ontwikkeling

Soms beland je op een punt in je leven waarop je behoefte hebt aan therapeutische ondersteuning of coaching. Je loopt tijdelijk vast na een stressvolle of emotionele periode of je maakt een belangrijk life event, zoals bijv. de geboorte van een kindje of je krijgt te maken met onzekerheid / angst, somberheid, depressie of bijvoorbeeld een burn-out. 
Ook een op één stapeling van gebeurtenissen over langere tijd of bijv. een traumatische gebeurtenis kunnen ervoor zorgen dat je korte tijd het overzicht over je leven verliest. Je hebt het idee dat je zelf geen richting meer kunt geven aan je leven, er kunnen ernstige (psychische) klachten ontstaan. 
Hartenrijk helpt je alles weer op een rijtje te krijgen en de regie over je leven weer terug te krijgen. Ook als je eerder trajecten gedaan hebt (of een behandeling kreeg voor een bepaalde diagnose) en dat toen niet / niet helemaal het gewenste resultaat bereikte, krijgen wij vaak reacties als:
  • "ik kom nu eindelijk echt tot de kern" 
  • "ik heb het leren dragen en kan nu verder" 
  • "ik heb weer toegang tot mijn eigen kracht"
  • "ik heb weer leren genieten"
  • "ik begrijp mijzelf nu beter, doordat ik mij begrepen voelde"  terug.
Therapie, coaching & training bij Hartenrijk is altijd krachtgericht, praktisch, oplossings- en toekomstgericht.  
We gaan op zoek naar de laagjes die jouw kracht bedekken en ont-wikkelen deze weer, zodat je die weer ten bate van jezelf kunt gaan inzetten. Ook de vaardigheden die je daarvoor nodig hebt trainen we tijdens de sessies.
Door middel van spiegelen (eventueel met behulp van paarden), verkennen en erkennen wordt op een rijtje gezet waar voor jou je levensprioriteiten liggen, wat voor jou echt belangrijk is om gelukkig en ontspannen door het leven te kunnen gaan. Samen gaan we aan het werk om jouw doel(en) te bereiken en krijg jij het 'gereedschap' dat je nodig hebt om je leven zelf vorm te kunnen geven en nieuwe uitdagingen zelf het hoofd (en hart) te kunnen bieden. Uitgangspunt is altijd dat wat zich aandient in het nu.

Klik hier voor de diverse methoden die Hartenrijk gebruikt om dat te bereiken. Specifieke info over paardencoaching vind je hier
Zoek je specifieke begeleiding bij zwangerschap of ouderschapsvragen, klik dan hier voor meer informatie.
Wil je weten of coaching, therapie & training bij Hartenrijk wat voor jou is? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak voor een kennismaking.
UA-30913147-1