06 - 47 120 275          [email protected]
begeleiding bij trauma, rouw & verlies
"Expeditie Leven" hiking & re-integratie

Hartenrijk

psychosociale therapie, paardencoaching & training

Soms beland je op een punt in je leven waarop je behoefte hebt aan therapeutische ondersteuning of coaching. Je loopt tijdelijk vast na een stressvolle of emotionele periode in werk of privésituatie of je maakt een belangrijk life event mee; zoals de geboorte van een kindje of bijvoorbeeld een scheiding of ontslag.
Je kunt te maken krijgen met onverklaarbare vermoeidheid, vergeetachtigheid, onzekerheid of angst,  somber
heid, depressie of bijvoorbeeld een burn-out. 
Ook een opéén stapeling van gebeurtenissen over langere tijd of bijvoorbeeld een traumatische gebeurtenis kunnen ervoor zorgen dat je korte tijd het overzicht over je leven verliest. 
Je hebt het idee dat je zelf geen richting meer kunt geven aan je leven, er kunnen ernstig belemmerende (psychische) klachten ontstaan. 
Hartenrijk helpt je alles weer op een rijtje te krijgen en de regie over je leven weer terug te krijgen. Ook als je eerder trajecten gedaan hebt (of een behandeling kreeg voor een bepaalde diagnose) en dat toen niet / niet helemaal het gewenste resultaat bereikte, krijgen wij vaak reacties als:
 • "ik kom nu eindelijk echt tot de kern" 
 • "ik heb het leren dragen en kan nu                 verder" 
 • "ik wordt niet meer achtervolgd door
        herbelevingen van nare herinneringen"
 • "ik heb weer toegang tot mijn eigen
        kracht en kan deze ten bate van mijzelf
        inzetten"
 • "ik heb weer leren genieten"
 • "ik heb mijn grenzen leren kennen, weet wanneer iets wel of niet goed voor mij is"
 • "ik begrijp mijzelf nu beter, doordat ik mij begrepen voelde"
 • "ik heb weer een toekomst voor me" 

Therapie, coaching & training bij Hartenrijk is altijd 
krachtgericht, oplossings- en toekomstgericht.  
We gaan op zoek naar de laagjes die jouw kracht bedekken en ont-wikkelen deze weer, zodat je die weer ten bate van jezelf kunt gaan inzetten. Hiervoor kunnen diverse therapeutische en coachingstechnieken, al dan niet met behulp van paarden, ingezet worden. 
Je krijgt weer overzicht en kunt daardoor de stappen zetten die ervoor zorgen dat jij je eigen leven weer kunt gaan inrichten. De vaardigheden die je daarvoor nodig hebt trainen we tijdens de sessies. Hoofd, hart en handen verbinden we opnieuw, zodat wat je denkt, wat je voelt en wat je doet dienend is aan dat wat goed is voor jou als authentieke persoon. Praktisch en vanuit de kern.
Klik hier voor de diverse methoden die Hartenrijk gebruikt om dat te bereiken. Specifieke info over paardencoaching vind je hier. 
Zoek je specifieke begeleiding bij zwangerschap of ouderschapsvragen, klik dan hier voor meer informatie.
Wil je weten of (paarden)coaching, therapie & training bij Hartenrijk wat voor jou is? Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak voor een kennismaking.
UA-30913147-1