Praktijk voor therapie, coaching & training
                                                    Ont-wikkelen in verbinding met je  

Pedagogie & Persoonlijke ontwikkeling & Talent ontwikkeling

Paarden zijn vluchtdieren. De kracht van het individu ligt daardoor in de kracht van de groep. Het is diezelfde kracht die ervoor zorgt dat paarden altijd het groepsbelang voor het individuele belang stellen.
Dit maakt dat paarden vanuit een zeer zuivere oorzaak - gevolg basis, onvoorwaardelijk  'zijn'Dit maakt ook dat paarden spiegelen wat ze zien, voelen en horen in hun omgeving.

Spiegelen met paarden kan confronterend, maar is tegelijkertijd een hele vriendelijke manier van coaching. Er wordt namelijk geen waardeoordeel gegeven; een paard geeft puur terug wat hij ervaart, hij laat zien wat er gebeurt.
Dit biedt voor mensen, gezinnen of kinderen, die niet gemakkelijk onder woorden kunnen brengen wat er speelt, of bijv. wanneer je makkelijker leert door ervaren, een mooie mogelijkheid om toch tot de kern te kunnen komen. Ook mensen die vastlopen in hun leven, in-gewikkelde levenspatronen of relaties, zijn hiermee extra geholpen, daarnaast kan het spiegelen met paarden ingezet worden naast de coachingsgesprekken of tijdens traject "Expeditie Leven".

Zou je graag een coachingsessie bij jou thuis/op stal, met jouw eigen paard willen? Ook dat kan. 

Neem gerust contact op!
UA-30913147-1