06 - 47 120 275          [email protected]
begeleiding bij trauma, rouw & verlies

Hartenrijk

psychosociale therapie, coaching & training

Wanneer je depressief bent, last hebt van angsten, een trauma hebt meegemaakt of in een burn-out zit, dit je dagelijks functioneren (privé / zakelijk) erg belemmert én je dit graag anders wilt, kun je deelnemen aan "Expeditie Leven". 

"Expeditie Leven" kan ingezet worden als hersteltraject maar ook als re-integratie traject (dus bij -dreigend of langdurig- verzuim).


"Expeditie Leven" is een uniek traject, gericht jou als individu, gericht op duurzaam herstel, waarin dagstructurerende werkzaamheden gecombineerd worden met training en individuele begeleiding.

Door de focus vanuit het bestaande patroon te verleggen naar eenvoudige werkzaamheden, o.a. gericht op lichaamsbeleving en in later stadium op samenwerking en creativiteit, wordt de spiraal waar je in zit doorbroken. 

Afhankelijk van de vraag die je hebt en het doel dat je graag wilt bereiken, wordt een plan opgesteld, bijvoorbeeld voor 6 of 12 weken.

Het aantal dagdelen of dagen dat je meedoet, wordt ook hierop afgestemd, desgewenst op te bouwen tot maximaal 3 dagen per week of bij ernstige psychische klachten, op te bouwen in een langere periode. 
De combinatie van deze dagstructurende werkzaamheden met krachtgericht werken aan de problemen die je ervaart, tijdens zowel individuele - als trainingssessies, maken dit traject onderscheidend
en effectief. Ook wanneer een eerder traject niet (geheel) het gewenste resultaat had. 

De methoden die gebruikt worden tijdens deze  sessies, vind je hier en onder deze kop.

Wanneer je het complete traject doorlopen hebt, zijn je klachten hanteerbaar,  ervaar je deze niet meer als verlammend én kun je weloverwogen keuzes maken om jouw toekomst (opnieuw) vorm te gaan geven.

Wil je (of je werkgever) meer informatie? Neem gerust contact op en vraag de digitale presentatie aan!
UA-30913147-1