Praktijk voor verlieskunde
ondersteuning bij trauma, rouw & verlies

Hartenrijk

psychosociale therapie & -training
 
paardencoaching & wandeltherapie

blog

Over zichtbaarheid, passie en kwetsbaarheid

Geplaatst op 6 september, 2019 om 13:00


Als je een eigen praktijk of bedrijf hebt, kom je voor een aantal uitdagingen te staan. Vaak weet je heel goed wat je graag zou willen. Maar hoe verwoord je dat aan potentiele klanten / cliënten? En als je dan je pitch klaar hebt, wat vinden anderen daar dan van… Het voelt kwetsbaar als je vertelt over jouw passie, jouw kracht en kwaliteiten… En… we moeten natuurlijk niet naast de schoenen gaan lopen ��

Authentic branding gecombineerd met psycho educatie en training kan je handvatten geven die je nodig hebt. Om voor jezelf een podium te durven creëren. Om helder te krijgen vanuit welke visie je jouw bedrijf vorm wilt gaan geven, inclusief de kritische succesfactoren die daarbij horen. Van visie tot te maken strategische keuzes dus…

Op basis van de 4 factoren (intern, extern, kennis leren en financieel) breng je, vanuit jouw eigen passie en kwaliteiten in kaart wat je te bieden hebt. Je komt daarbij ook de uitdagingen tegen die je nog te overwinnen hebt, die je dan vervolgens ook direct kunt aanpakken.

Wanneer je bijvoorbeeld bij “Financieel” aangeeft dat je een maandomzet van € 2.000,- wilt draaien, impliceert dat automatisch dat je geld gaat vragen voor wat jij te brengen hebt. Logisch natuurlijk, maar voor velen ook een drempel… Want hoe vraag je geld voor een ‘gave’ of een dienst die niet ‘tastbaar’ is? Ben je dat echt waard? En hoeveel vraag je dan?

Daar kom je een stukje bescheidenheid tegen; die je behoorlijk kan belemmeren in het voeren van jouw bedrijf en het presenteren van jouw dienst.

Inzicht in jouw passie en vaardigheden én daarvoor te durven gaan staan, maar ook van de uitdagingen die je nog ervaart is van levensbelang voor je onderneming. Zowel bij de start als bij het voortbestaan.

Ook een eigen bedrijf is een hele Expeditie! Zet jezelf in de spotlight!


#hikeyourlife #Hartenrijk #authenticbranding

 

Categorieën: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties

UA-30913147-1